Видове LED Прожектори

LED Прожекторите все по често са предпочитан избор в домашното и комерсиалното осветление - Те се наложиха като осветление от големите заводски полщадки до малките паркинги или входове на блокове.

Предлаганите на пазара LED Прожектори могат да се разделят основно на 3 вида.

Първият Вид - Класически LED Прожектори - Предлагат се с мощност от 10 до 100 Вата като съответно могат да заменят старите прожектори с мощност от 100 до 1000 Вата. Като по този начин ви помагат да спестите до 90% от разходите си за осветление.
Тези модели се използват за места където е необходимо да е осветено през цялата вечер - Могат да бъдат свързани и към датчици за осветление които да ги пускат щом се стъмни и да ги изключват щом се разсъмне - Също така може да бъдат свързани и към таймери за време които много по лесно се намират на пазара.Вторият Вид са - PIR LED Прожектори - Това са обикновени LED Прожектори към които е добавен датчик за движение те предимно се използват за охрана - Включват се само когато човек премине пред датчика за движение - Имат няколко настройки - Можете да изберете при какво ниво на сумрак да се включва датчика - На каква дистанция да засича движение и колко време да остане включен прожектора след като бъде задействен от датчика.

Третият вид са - RGB LED Прожекторите - Тези прожектори се използват предимно за декоративно градинско осветление - Могат да светят в хиляди различни цветове или да използвате някои от вградените им програми за преливане на различните цветове. Всичко това можете да управлявате от дистанционното управление което се продава в комплект с прожектора.
С тези прожектори можете да направите невероятни светлинни ефекти във вашата градина особено красиво е когато ги поставите в основата на някое дърво и осветите клоните му или пък осветите фасадата на вашият дом.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом