Избор на Настолна Лампа

Задължителен атрибут за всяко бюро е модерната Настолна Лампа независимо дали сте архитект, счетоводител или първолак настолната лампа показва на останалите колко до късно работите. Като оставим обаче шегата на страна от изключително голямо значение е доброто осветление когато ви се налага да работите на изкуствена светлина - Продължителната работа на неподходящо осветление със сигурност ще се отрази на вашето зрение в негативна посока.
Също така не би трябвало да се заблуждавате че силното осветление означава хубаво осветление понякога то даже може да увреди очите ви повече от слабото осветление. За тази цел са полезни лампите с възможност за димиране с тях вие ще можете да изберете най комфортното ви ниво на осветление


Също така трябва да обърнете внимание какви опции има за регулиране положението на осветителното тяло - често срещани на пазара са настолни лампи с по няколко рамена което позволява да можете да завъртите лампите във всяка една посока.
Друг важен момент при избора на настолна лапа е да проверите с каква стойка се продава има стандартни които се поставят на бюрото или пък със щипки които им позволяват да бъдат защипани на различни нестандартни места като плота на бюрото или таблата на вашата спалня превръщайки настолната лампа в практична нощна лампа.
Изборът на осветително тяло също е много голям можете да избирате между различните поколения осветителни тела Крушки с нажежаема жичка, Енергоспестяващи CFL лампи та се стигне до модерните LED Лампи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом