Свързване на Димер за LED Лента

Едни от най често използваните LED Ленти са едноцветните ленти. Независимо дали са произведени с мощните SMD5050 диоди или с по слабите SMD3528 е хубаво да можете да ги използвате пълноценно като ги управлявате с LED Димер - В настоящето видео ще можете да се запознаете с най често използваният модел с дистанционно управление.
Той е лесен за свързване и монтаж - с това може да се справи всяка домакиня която никога преди това не е правила подобни неща. Дистанционното управление е максимално опростено има само три бутона - един за включване и изключване на LED лентата и два за увеличаване и намаляване интензитета на светлината. Обхвата на дистанционното управление е до 30м като за по добър обхват има телескопична антена която за дистанция до 10м даже не е необходимо и да я разпъвате.
Сигналът на дистанционното управление преминава и през стени за това е хубаво ако ползвате два Димера за две съседни помещения да са на различна честота за да не се обърква управлението им.


Благодарим на колегите от krushki.com за предоставеното видео - Вижте и следващата ни статия за свързването на RGB LED Усилвател

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом