LED Ленти за домашно LED осветление

Когато стане въпрос за домашно LED Осветление Всички подсъзнателно си представят обикновената крушка която не е променяла формата си от почти 100 години.
Макар и още рядко но вече все по успешно старомодните крушки се заменят от LED Ленти

Те имат следните предимства:

- Много добро съотношение цена/мощност - Най често използваната LED Лента SMD3528 с мощност от 24W за 5 метра струва около 12лв толкова струва и захранващ блок за тази лента ако добавите и LED Димер ще получите перфектно димиращо се осветление на цена под 35лв
- Много добро разпределение на светлината - Многото на брой LED светодиоди разположени по очертанията на тавана разпределят много по добре светлината от колкото няколко крушки в средата на тавана - Това е изключително важно за светлинният комфорт на обитаващите стаята.
- Лесен монтаж - В зависимост от вашето желание и фантазия вие можете да направите чудеса - Достатъчно е да отлепите защитната лепенка от гърба на LED Лентата и да я залепите където пожелаете.

На видеото можете да видите как да свържете вашата LED лента без да използвате Димер за увеличаване или намаляване на светлината - В една от предишните ни статии можете да видите как това става и със димер.

При изборът ви на лента не забравяйте че по удачният вариант за домашно осветление е LED Лентата с Топло Бяла светлина която се доближава максимално до старите лампи с нажежаема жичка.Благодарим на нашите колеги от krushki.com за предоставеният видео материал.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом