Алуминиеви Профили за LED осветление

Алуминиевите профили за LED Осветление са нещото което прави разликата между добре изглеждащото LED осветление и накриво залепената LED Лента която всеки път ви се набива в очите и ви дразни.
Ако лентата се монтира на места където не се вижда директно а само излъчваната от нея светлина можете и да не използвате алуминиевите профили, но ако лентата ще се вижда по добре го направете да изглежда шик и елегантно от колкото като кръпка защото е жалко да дадете няколко хиляди лева за хубава кухня стотина лева за вградено LED осветление и ефекта да е дразнеща очите криво залепена LED лента.

Алуминиевите профили имат няколко предимства:

- Предлагат се в различни варианти подходящи за различни проекти
- Сребристо сиви - модерен цвят подходящ за повечето цветови комбинации
- Матиран разсейвател, който разпръсква равномерно излъчваната светлина
- Лесен монтаж - не са необходими специални умения или инструменти
- Перфектен резултат който ще задоволи и най високите изисквания

Недостатъци:

Като единствен недостатък може да се посочи сравнително високата цена на тези профили (често по скъпи от самата LED лента), но както се както се казва пълно щастие никога няма а добрата визия иска своите жертви в случая финансови.

Ето и някои от най често използваните модели:

Алуминиев LED Профил - МИНИ
Бюджетно решение за дизайна - това е един от най евтините профили които се предлагат на пазара, компромисно решение между цена и визия. Може да се монтира чрез залепване към плоскостите на които ще се монтира или чрез винтове.

Алуминиев LED Профил - МАКСИ
Широк профил който ви дава възможност да поставите в него до три реда LED Ленти като по този начин го превърнете в изключително мощно осветително тяло има широк спектър на приложение от основно до декоративно осветление. Може да се монтира чрез залепване към плоскостите на които ще се монтира или чрез винтове.

Алуминиев LED Профил за Вграждане - Инекс
Можете да получите изключително ефектна визия, ако имате възможност да използвате този модел профил за целта е необходимо в използваната плоскост да се фрезова канал със съответните размери.
За да се фиксира се използват специални щипки които се захващат с винтове към плоскостта.

Ъглов Алуминиев LED Профил - Кори
Този модел е предназначен за ъглов монтаж като перфектно покрива ъгловите сглобки. При него светлината пада под ъгъл от 45 градуса и можете да постигнете разнообразни визуални ефекти.
За да се фиксира се използват специални щипки които се захващат с винтове към плоскостта.

Прочетете и следващата ни Видео статия за Домашно LED осветление с LED ЛентиНяма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом