Как да купим Осветителни Тела Онлайн

Мога ли да си купя осветителни тела онлайн?

Разбирасе че можете и при това не само ще спестите време, а ще спестите и от цената на избраните осветителните тела защото онлайн магазините имат много по малко разходи от стационарните такива.

Преди обаче да се хвърлите в морето от предложения не е лошо да прочетете долните правила, които могат да ви спестят много неприятности с новите ви осветителни тела.

1. Проверете на страницата за контакти дали са посочени телефони за връзка и данни за фирмата чиято собственост е магазина за осветление. (Ако не е посочена фирма и телефон за връзка бъдете изключително предпазливи)

2. Проверете избраният от вас онлайн магазин за осветление какъв срок на доставка е обявил за предлаганите осветителни тела. (Ако онлайн магазинът е посочил като срок за доставка повече от 1 работен ден е много вероятно да не разполага на склад с показаните осветителни тела и в последствие да се окаже че избраните от вас модели осветителни тела вече не са налични)

3. Проверете каква гаранция дава продавача на осветителните тела и най ваче дали няма скрити клаузи с цел отбиване на рекламации, като например задължително да се пази оригиналната опаковка на продукта или гаранционната карта (ако никъде в онлайн магазина не е посочено каква е гаранцията на осветителните тела е много вероятно да сте попаднали на некоректни търговци)

4. Осветителните тела обикновено са чупливи и е вероятно да се повредят при транспорта за това особено, ако купувате скъпи осветителни тела изрично се поинтересувайте как се практикува при повредени осветителни тела вследствие на доставката.

5. При изборът на осветителни тела има вероятност това което сте си харесали на картинка всъшност да не ви хареса на живо за това е хубаво да се поинтересувате, ако осветителните тела не ви харесат дали може да ги върнете и да си получите парите.

Надяваме се да сме ви били полезни в изборът ви на онлайн магазин за осветление и осветителни тела.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом