Зимно Часово Време 2010 да върнем часовника 1 час назад

Вижте Новата ни Статия за ЗИМНО ЧАСОВО ВРЕМЕ 2011
С наближаването края на октомври 2010г. все повече хора се питат - кога се връщаше времето назад (други се чудят дали пък при зимното часово време часовника не се премества напред и тн.)
За това в тази кратка статия реших да помогна на всички които не са сигурни на къде трябва да се премести часовника напред или назад и точно кога трябва да го направят.

За Зимно часово време 2010 г. часовникът се връща назад с един час в последната неделя на м. Октомври, което означава че тази година (2010г.)ще се случи на 31 октомври. Най правилно е това да се направи в четири часът сутринта като стрелките се преместят с един час назад така че да показват три часа (както е показано и на картинката)
Разбира се едва ли много хора ще чакат до 4ч. през ноща само за да си преместят стрелките с един час назад за това не е фатално да го направят и в неделя през деня (стига да не забравят), ако забравят най много да отидат един час по рано на работа в понеделник.

Важно е да знаете че много голяма част от мобилните телефони и други електронни устройства могат сами да се сверяват по зимното и лятното часово време за това преди да ги сверявате проверете дали не са го направили вече сами.

Сигурно се чудите какво общо има зимното часово време със сайт за осветление и осветителни тела - разбира се че има много общо защото с наближаването на зимата денят намалява и все по често се използва осветление. Което от своя страна трябва да ви накара да помислите за осветителните тела във вашият дом.
Голяма част от фирмите за осветление, осветителни тела и енергоспестяващи крушки вече пуснаха новите си промоции за зимният сезон.
Едно от много интересните предложения за енергоспестяващи лампи отново идва от онлайн магазинът за осветителни тела и енергоспестяващи крушки www.krushki.com - тяхната зимна промоция включва много изгодни Промо Пакети с енергоспестяващи крушки, които биха изкушили всеки от вас да смени старите си лампи и осветителни тела с модерни енергоспестяващи крушки.

.

4 коментара:

 1. Полезна информация - Благодаря много

  ОтговорИзтриване
 2. стига льжи и промиване умовете на хората Старите крушки са перфектни
  нито обльчват, нито дразнят очите ,нито харчат толкова колкото казвате,нито в тях има смьртоносни вещестства както в новите.....
  Да живее Едисон..... На пазара обикновенна нормална крушка струва 20 ст.

  ОтговорИзтриване
 3. Старите крушки са осветителни тела отживели времето си. Може да са много евтини но пък енергоспестяващите крушки имат 10 пъти по дълъг живот което напълно компенсира разликата в цената.
  А относно облъчването мисля че е несериозно даже и да се коментира, вярно че съдържат съединения на живака, но изследванията показват че при производството на спестената енергия се изхвърлят много повече вредни вещества

  ОтговорИзтриване
 4. Пълна глупост е че енергоспестяващите лампи са с по-дълъг живот. Дори са по-малотрайни...освен че облъчват и излчват вредни вещества..това е ясно за всеки...

  ОтговорИзтриване

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом