Спести от Осветление за нов телевизор

Научете как срещу само 70лв вложени в модерно осветление и нови осветителни тела може да получите нов 42" LCD телевизор. Това може да ви звучи странно и нереално, но това показват елементарните сметки за новото осветление.
Ако имате средностатистическа еднофамилна къща на два етажа за осветление използвате средно около 20 обикновени осветителни тела с мощност 100 вата(ако използвате за осветление по маломощни осветителните тела може и да са повече)
Ако тези 20 обикновени 100 ватови осветителни тела се заменят с енергоспестяващи крушки 20 вата и се използват за осветление средно по 4 часа на ден за една година ще спестите 373лв от осветление за три години това са над 1100лв, тези пари са напълно достатъчни за нов 42 инчов ЛСД телевизор. Сега всички биха казали кой ще чака три години за да спести от осветление та да си го купи, разбира се че не е необходимо може да го вземете на изплащане и с икономията от осветление да плащате вноските.
Единственото което трябва да направите е да подмените цялото осветление на вашата къща с енергоспестяващи осветителни тела за целта ще са ви необходими едва около 70лв тези пари са напълно достатъчни да смените осветлението на вашият дом и в същото време да имате нов голям ЛСД телевизор и модерно осветление на вашият дом. Освен това с новите си осветителни тела ще може да се радвате на по силно осветление което има до 10 пъти по дълъг живот от обикновените осветителни тела.

8 коментара:

 1. А ако внасяме тези пари в спестовна програма, която да ни носи годишна доходност, може дори още по-бързо да имаме за нов телевизор. Или за каквото и да било друго.

  ОтговорИзтриване
 2. А като вземем този телевизор, той няма ли да хаби ток колкото заменените осветителни тела ?

  ОтговорИзтриване
 3. Принципно веднага бих сменил всички, но в стаите където се прекарва повече време и се гледа тв, чете си и се виси на ПЦ енергоспестяващите развалят зрението.

  ОтговорИзтриване
 4. 20 лампи по X лева е равно на 70????

  Къде ги тия енергопестящи по 3.50 лева? ????

  Искам да си купя поне 50

  ОтговорИзтриване
 5. Отговарям по ред на въпросите
  - Новият ЛСД телевизор харчи под 100 вата - освен това се очаква че ще го сложите на мястото на старият ви телевизор който харчи няколко пъти повече.
  - Зрението се разваля от некачествени енергоспестяващи крушки. Качествените маркови крушки са минали достатъчно тестове преди да бъдат пуснати на пазара и при тях това е невъзможно.
  - Доста от фирмите които има в нашият каталог за онлайн магазини за енергоспестяващи крушки имат такива на цени около и под 3,50лв ето няколко от предложенията
  http://www.krushki.com/index.php?main_page=index&cPath=44

  ОтговорИзтриване
 6. pla6tah po 50 lv tok smenih 12 br.s led kru6ki s ob6ta mo6nost 150vata no zaplatih 190lv.i tokatmi padna s 15lv na mesec tova na godina pravi 180lv spesteni

  ОтговорИзтриване

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом