НЕОН ??? Осветителни тела от NEON

Неоновите реклами отдавна са станали незаменима част от облика на големите градове по света, а в последните години манията по неона не пропусна и България.
В днешната статия ще Ви представим една от малкото фирми в България които се занимават професионално с осветление и неонови реклами. Техните готови проекти отдавна са станали еталон за качество и професионализъм.
Фирма Неон произвежда и монтира всякакви видове неонови реклами и надписи от неон. Освен това предлагат и други рекламни съоражения: едностранно и двустранно светещи осветителни тела, информационни и презенационни стойки, табла и тотеми, светеща и несветеща въшна реклама, указателни табели и надписи, системи за визуална комуникация, обемни светещи надписи, обемни надписи от INOX.
Предлагат на клиентите си затворен цикъл на обслужване: посещение на обекта, заснемане на снимки и взимане на размери, консултиране при избора на адекватна реклама, изготвяне на дизайнерски проект, пълно обслужване във връзка с узаконяване на рекламите и рекламните конструкции, изработка и монтаж на избраната реклама. И не на последно място гаранционно и извънгаранционно 24-часово сервизно обслужване.
Неон ви предлага голямо разнообразие от атрактивни решения за вътрешно и външно рекламно оформление на магазини, бутици, барове, аптеки, хотели, бинзес и административни сгради и др.
Притежават собствена производствена сграда, оборудвана с високо технологични съвременни машини за производство на неонови реклами, всичко това допринася за бързината и качеството на изпълнение на продуктите и улесняват работата на специалистите им.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом