Лампи Против Комари и Насекоми

Лято, слънце, бира, световно първенство и разбира се мухи и комари. Както се казва идилията не винаги е пълна. Много от вас сега ще се зачудят гореизброените неща какво общо имат с лампите и осветлението.
Разбира се че имат много общи неща и то защото новите модели лампи против насекоми са едно от най добрите решения при избора на средства за борба с досадните мухи, комари и всякакви други гадове.
В днешната статия ще разгледаме принципът им на действие както и предимства и недостатъците на различните видове лампи против насекоми в сравнение с другите методи за борба с насекомите.
Принципът на действие на почти всички лампи против насекоми се състои в това светлината на лампите да привлече насекомите и когато те преминават през металните решетки, който са под напрежение предизвикат образуването на волтова дъга която ги убива на място.

Предимства на представяните Лампи против Насекоми:

- Изключително висока ефективност при неутрализирането на комари, мухи и други насекоми в сравнение с останалите методи.
- Лампите против насекоми може да се използват и на открито (тераси, веранди и шатри), като разбира се трябва да бъдат предпазвани от намокряне.
- В дългосрочен план използването на лампи против насекоми е много добра инвестиция защото единственият им консуматив са стандартни луминесцентни лампи, които изкарват по няколко сезона (над 3000 часа) и струват около 5лв.
- Екологично чисти при тези лампи против насекоми не се използват химикали за активни съставки както е при уредите с хапчета и няма опасност от алергии и отравяния.

Недостатъци на представяните Лампи против Насекоми:

-Първоначалната инвестиция е по висока в сравнение с другите методи за унищожаване на насекоми (в дългосрочен план излиза по евтино защото консумативите са евтини и с дълъг живот)
-Лампите излъчват светлина която може да наруши комфорта на спящите

В заключени искам да ви кажа как да се ориентирате при избора на лампи против насекоми. Естествено колкото са по силни лампите толкова повече насекоми ще привличат, но все пак като ориентир може да използвате това че ватовете на лампите приблизително отговарят на квадратурата на помещението за което ще ги използвате.
Например малките модели лампи против насекоми 2x6w с обща мощност на лампите 12 вата са подходящи за помещения около 12 квадрата, а по големите лампи против насекоми 2х15w с обща мощност на лампите 30 вата са подходящи както за големи обществени помещения около 30 квадрата, като магазини, офиси и заведения така също и за използване на открито в градини.
Лампи против Насекоми - вашето спасение от мухи, комари, бърмбари, папатаци и всякакви други хвърчащи досадници който нарушават вашият комфорт.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом