Енергоспестяващи Крушки - Нестандартния подарък

Нестандартния подарък.

Твърде нетипично е да се правят такива подаръци,но има хора живеещи в нашата мила и прекрасна родина, които биха ги оценили по достойнство.На кого би му хрумнало да подари точно енергоспестяващи лампи?И кой би се зарадвал много на една такава нова придобивка?

Ако този малък жест се направи и свърже, с толкова ощетените от всяка една гледна точка, възрастни хора, водещи не толкова нормален живот, който заслужават, най-малко заради възрастта си, много бързо ще се изяснят отговорите на по-горните въпроси.

В действителност , всички възрасни хора разгледани поотделно представляват част от някое семейство, и нищо не пречи да бъдат зарадвани без причина с едни толкова полезни вещи, като енергоспестяващи крушки.

Не всички са родени със сребърни лъжички в устата, за това е ще е много полезно, ако с едно толкова малко и незначително на пръв поглед нещо , като енергоспестяващи крушки успеем да облекчим, макар и с малко , и без това скучния и монотонен начин на оцеляване на близките си възрастни хора.

Няколко енергоспестяващи крушки няма да решат всичките им проблеми и няма да им осигурят спокойни и безпроблемни старини, но поне биха ги зарадвали, защото в ежедневието което са принудени да понасят, те просто са свикнали да бъдат пестеливи и да се справят с дневните си неволи.

Осигуряването на няколко енергоспестяващи крушки, ще повлияе добре върху константните месечни доходи, които са принудени да получават ежемесечно възрастните хора в нашата страна, защото използвайки енергоспестяващи крушки наистина спестяват и не е необходимо голямо усилие и инвестиция, за да се направи този малък жест.

Не е необходимо да си твърде пестелив, за да се направи толкова полезен подарък на възрастните близки, не само ще се ги ползват доста дълго време , но и ще получат малка финансова помощ за сметка на електроенергията, която няма да употребят ползвайкиенергоспестяващи лампи.

Не е нужен и специален повод, енергоспестяващи крушки са малко нестандартна покупка за подарък, но това не пречи полезното им действие да се предостави за безвъзмездно ползване.

Повечето възрастни хора не са много наясно с множеството полезни неща, които могат да им подобрят начина на живот, за това е желателно да им покажем колко по-лесно и икономично биха могли да живеят.

арх. И.Иванов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Използвате ли Енергоспестяващи Крушки във вашият дом